header banner
Default

SON DAKİKA GALATASARAY HABERİ: Yıldız oyuncu, "Futbolu bıraksa şaşırmam" diye konuştu


Son dakika haberi... Sezon başında büyük ümitlerle birçok yıldızı transfer eden Galatasaray'da yeni transferlerin katkısı beklentileri karşılayamadı. SABAH Spor yazarı Bülent Timurlenk, Sarı-Kırmızılılar'ın iki dünyaca ünlü oyuncusuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...

- Ndombele hakkında ortaya atılan 'Hamburger yalanı' için yorumunuz nedir? Türk medyasının içinde bulunduğu durumu nasıl yorumlarsınız?

"Kilo fazlası olan futbolcuyla hamburger kelimesini yan yana getirmek, yetmedi üstüne '5 büyük pizza da yedi' diyebilmek zor değil ama gazetecilik de çocuk oyuncağı değil. Gazete ve televizyonların bir itibarı var ve maaş ödedikleri muhabirleri.

O muhabirlerin hiçbiri 1 haftadır bu vakayı gazetelerine geçmiyorlar ama Barcelona'da bir gazete, Türkiye'yi kaynak olarak gösterdiğinde ertesi gün sayfalar burgerden geçilmiyor.

Bu mesleği biraz aşkla yapmak lazım, aşkla yapıp çok çalışmak lazım. Editör kadroların böyle haberlere, sosyal medyada 1001 yalanın dolandığı bir dönemde kontrollü yaklaşması ve hatta muhabirine danışması gerekir.

Sources


Article information

Author: Brian Thomas

Last Updated: 1702056361

Views: 865

Rating: 4 / 5 (97 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Brian Thomas

Birthday: 1916-06-12

Address: 141 Francisco Motorway, Rhondashire, GA 67052

Phone: +4212577857572537

Job: Quantum Physicist

Hobby: Magic Tricks, Rock Climbing, Cooking, Astronomy, Soccer, Gardening, Board Games

Introduction: My name is Brian Thomas, I am a spirited, vivid, daring, venturesome, forthright, Gifted, resolved person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.