header banner
Default

Binance Vergi, kripto paralar için vergi raporlama aracı


Table of Contents
    Tam Boyutta Gör

    Kripto para sektöründe kripto para birimlerine uygulanacak vergiler merak ediliyor. Kripto para borsası Binance, vergi raporlama amacıyla kripto işlemlerini takip etmelerine yardımcı olacak bir vergi raporlama aracı başlattı.

    Bu hamle ile beraber kripto para sektöründeki şirketlerin kullanıcılarının yerel düzenlemelere uymasına yardımcı olmaya hazır olması gerektiği anlamına geliyor. Şirket, bunun kullanıcıların vergi yükümlülükleriyle ilgili kafa karışıklığını gidermek için kulanıma sunulduğunu söyledi

    Binance Tax, yılın ilerleyen zamanlarında Binance ekosistemindeki diğer küresel pazarlara yayılmadan önce şu anda Fransa ve Kanada’da pilot aşamasında. Şu anda yalnızca Binance platformlarında tutulan bilgiler için kullanılabilir. Ancak gelecekte sektördeki diğer platformlarla entegre olmak için genişlemeyi planladığını söylüyor.

    Duyuruya göre Binance Tax, kullanıcılarının Binance hesaplarında yıl boyunca meydana gelen kazanç veya kayıpları içeren bir vergi özet raporu indirmelerine izin veriyor.

    Kripto Yatırımına Binance TR ile Başla!

    Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
    istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

    Sources


    Article information

    Author: Theresa Gardner

    Last Updated: 1702873681

    Views: 1169

    Rating: 4.6 / 5 (86 voted)

    Reviews: 83% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Theresa Gardner

    Birthday: 1929-12-26

    Address: 3944 Jill Burgs, Haleyborough, OR 45975

    Phone: +4791802614147592

    Job: Insurance Agent

    Hobby: Cross-Stitching, Playing Chess, Camping, Juggling, Coin Collecting, Amateur Radio, Metalworking

    Introduction: My name is Theresa Gardner, I am a Adventurous, rich, cherished, honest, esteemed, tenacious, fearless person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.